Meer resultaten voor workshop vrijgezellenfeest rotterdam

 
workshop vrijgezellenfeest rotterdam
Actieve en sportieve workshops in Rotterdam Puur Rotterdam.
vanaf 15 personen. vanaf 1950, p.p. Tijdens deze workshop leer je hoe een meester pokeraar wordt! Bovendien leer je elkaar beter kennen, want tijdens het pokeren worden karaktereigenschappen uitvergroot. Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam. vanaf 15 personen.
rotterdam
Workshop Keramiek Rotterdam Boek nu een workshop!
Leuk dat je een workshop keramiek wilt komen volgen van ongeveer 1.30 uur. Er zijn veel aanleidingen en mogelijkheden voor workshops. Normaal is dit ook mogelijk en ben je van harte welkom. In verband met de huidige situatie is het nog niet te overzien wanneer de workshops weer gaan starten. Hopelijk is de situatie na de zomer verbeterd en kunnen je weer komen draaien, handvormen of sushi sets en gezamenlijk project en vorm geven. Ik kijk er naar uit om je na de zomer weer te mogen ontvangen. Hester van den Haak. Keramiek Rotterdam verzorgt cursussen in Kralingen om te leren handvormen, draaien aan een draaitafel en serviesgoed decoreren.
Dansworkshop als vrijgezellenfeest! Want iedereen kan dansen met de Dansfabriek! Boek nu voor het leukste vrijgezellenfeest, vrijgezellendag, of bachelor party Workshopdansvrijgezellenfeest.nl.
Bij elke workshop gaan wij motiverend, inspirerend, creatief en vooral doeltreffend te werk. Welkom bij de Dansfabriek! Welkom bij de Dansfabriek! Dans workshop als teamuitje als vrijgezellenfeest Meer. Dansen met je colega's' als vrijgezellenfeest. Dans workshop als teamuitje als vrijgezellenfeest.
Workshop burlesque Rotterdam Vrijgezellenfeest Rotterdam.
Workshop locatie Rotterdam. In het uitgaanscentrum, tussen de winkelstraten en restaurants verzorgen wij de workshop paaldansen, workshop burlesque, workshop striptease en combi workshops van deze dansstijlen op een bijzondere locatie. Deze locatie is één van de gezelligste cafés van Rotterdam.
Burlesque Workshop Den Haag Het meest uitdagende uitje van Den Haag!
Workshop Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Bedrijfsuitje Burlesque Den Haag Teamuitje Teambuilding Verjaardag Burlesque Den Haag Fun Sportief. Burlesque Workshop Genk. Workshop Burlesque Gouda. Burlesque Workshop Zwolle. Workshop Burlesque Utrecht. Workshop Burlesque Eindhoven. 31 0 6 140 274 01 Ook WhatsApp! Stuur een mailtje. Den Haag uitspraak info / uitleg, officieel s-Gravenhage uitspraak info / uitleg, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 547.757 inwoners 1 januari 2021, bron: CBS de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam.
Workshop Keramiek Rotterdam Boek nu een workshop!
Denk aan een vrijgezellenfeest, een teamuitje of een dagje uit met familie. Hoe leuk is het om samen echt iets te creëren wat je vervolgens ook nog echt kunt gebruiken! Het doel van de workshops van Keramiek Rotterdam is om kennis te maken met pottenbakken en het werken met klei. Een workshop keramiek is voor alle niveaus en leeftijden.
Burlesque Workshop Rotterdam Het meest uitdagende uitje van Rotterdam!
Start Aanvraag Start Aanvraag. Kies hieronder jouw gelegenheid voor meer informatie en laat je verrassen tijdens een Burlesque Workshop in Rotterdam. Scherpe All-in prijs. Met onze All-in prijzen geniet je van de leukste burlesque workshops. Vanaf 10 Pers. Gaat het om een vrijgezellenfeest?
Workshop Archieven Vrijgezellenfeest Rotterdam.
Ongeveer 15, uur. Breakdance Workshop Rotterdam. 25.00 p.p incl BTW. Je zoekt een actief, gezellig en onvergetelijk vrijgezellenfeest voor je beste vriend of vriendin? De workshop Breakdance Rotterdam is dan alles wat je zoekt! Minaal 12 personen. Ongeveer 2 uur.
Vrijgezellenfeest Rotterdam Dans, Strip Burleske workshops TheDanceFactory Dansschool Voorburg, Den Haag, Nootdorp, Ypenburg, Leidschenveen.
Een leuke dance workshop onder leiding van een professionele dansdocent. Als je een vrijgezellenfeest wilt waar je ook nog wat leuks doet in plaats van alleen maar wijn drinken en kletsen, dan is een dance workshop bij The Dance Factory echt het overwegen waard.

Contacteer ons